2018-09-24 04:28:04• hírek • Blikk.hu

Pofátlanság: lenyúlták Geszti Péterék dalát

Lenyúlták Geszti Péterék egyik dalát – erről beszélt az énekes az ATV #Bochkor című műsorában vasárnap.

– Egy ismert zenekar engedélyt kért egy dal felhasználására, amit nem adtunk meg – kezdte a néhány évvel ezelőtti történetet Geszti.
 

– Egy jó pár évre rá mégiscsak felhasználták az egészet. Ezt eléggé zokon vettem, mert szerintem nem volt tisztességes. Dés Laci barátommal úgy döntöttünk, pert indítunk, de kifejezetten nem polgári pert, hanem büntetőt, mert ezzel nem pénzt akartunk keresni, hanem úgy éreztük, igazságtalanság történt, jogsérelem ért minket – folytatta.
 

De még mielőtt elindították volna a pert a bíróságon, az ügyvéd – akihez a kereset miatt fordultak – figyelmeztette őket. Arra hívta fel Geszti és barátja figyelmét, hogy akár még rosszul is jöhetnek ki az esetből a várható balhé miatt. Később ugyanis kiderült, a zenekarnak állítólag volt már hasonló balhéja, ami miatt elmeszelték őket, egy újabb elveszített per után pedig a büntetési tételek fokozódása miatt akár börtönbe is kerühetnek. Végül Gesztiék úgy döntöttek, nem ér nekik annyit az egész, hogy egy ekkora felhajtást bevállaljanak.
 

„Azért állítottuk végül le az ügyet, mert nem akartuk, hogy a sajtóban az jelenjen meg: miattunk kerültek börtönbe zenészek” – mondta Geszti, aki elmondta, csupán annyit akartak elérni, hogy a zenésztársaik többet ilyet ne tegyenek.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: